Over

Tekstschrijver in Heesch. DeMooiBernhezeKrant, bedrijven en bedrijfsmagazines. Opleidingen uiteenlopend van directiesecretaresse (vier talen), handelscorrespondentie Engels, via marketing en haptonomie naar schilderen. Daarnaast diverse cursussen en bijscholingen o.a. in internationale marketing. Ervaringen bij overheid, multinationals en MKB in voedingsindustrie, bouw, techniek, media. Voldoende kennis om begrippen in diverse takken van het bedrijfsleven te kennen en alle ins en outs van communicatie tot marketing en directiezaken.

Kansen gekregen en benut. Nog steeds is mijn motto: ‘leven is leren’. Omgeving/situatie geeft vaak een duw in de juiste richting. De paden leerden me dat dingen vaak niet zo moeilijk zijn als ze lijken. Maar soms waren ze moeilijk genoeg. Ook bij mij was het pad kronkelig en onzeker.

Het pad gaat verder. Ontmoeten en openstellen, kwetsbaar en nieuwsgierig, niet piep meer maar wel nieuwsgierig en belangstellend. Ik hoop dat mijn pad het uwe mag ondersteunen in taal en/of beeld.

Vragen en doorvragen, openstaan voor gesprekken oppervlakkig en dieper. Bevindingen verwoorden en verbeelden. Soms beeld (schilderen) en taal (tekstschrijven) samenvoegend, werk ik naar een schilderij wat vertelt of met u naar een tekst die verbeeldt.

Aan inspiratie daarmee ook geen gebrek.

Die inspiratie komt goed van pas bij het schilderen. Op straat, in de winkel, thuis, overal vind ik zaken die geschilderd willen worden.

LEAVE A COMMENT