Exposities

Gehouden en geplande exposities

Schaijk voormalig gemeentehuis

In het voormalig gemeentehuis van Schaijk met andere kunstenaars uit De Maashorst vlak voor Kerstmis.

Vorstenbosch Kloosterkapel

Met twee andere beeldend kunstenaars in de Kloosterkapel. Een prachtige sfeervolle locatie.

Bernhezer KunstKring in Nistelrode

Een kruisbestuiving van kunstuitingen. BKK hield in het voormalige pand van De Graaf Drukkerijen een expositie met beeldend kunstenaars uit Heesch en omgeving. De opening werd gedaan door wethouder Glastra van Loon.

Atelierroute Bernheze

Elke twee jaar wordt in Bernheze de open atelierroute gehouden. Ik was te gast in Heeswijk Dinther. Kijken in de ateliers en de mogelijkheid een gesprek aan te knopen over uitdagingen en en blokkades die je als kunstenaar tegenkomt..

Geffen Kunst in Den Oven

In Eeterij D’n Oven met andere kunstenaars uitgenodigd om de opening van de Eeterij te verluchtigen met werk.

Workshops Dikke Dames schilderen (on site)

Het is altijd leuk om mensen samen te zien werken aan een voorstelling. Op verzoek heb ik op locatie enkele workshops gegeven, met veel pret onder de deelnemers. Elk ging met een heel eigen werk en dik tevreden naar huis. Uiteraard werden koffie/thee en lekkere hapjes ook door mij geregeld. Uiteraard ben ik nog steeds voor een workshop (on site) beschikbaar.

Nistelrode Nesterlé solo expositie

In het Nesterlé gebouw een solo expositie in gangen en foyer. Het thema was Kind. Kinderen hebben veel plezier in hun spel en gaan daar helemaal in op. Diezelfde ervaring zie ik terug in de toeschouwers bij een goede theatervoorstelling.

Heesch 25 jaar Bernheze (projectleider en) expositie, workshop en muziek

In 2019 bestond Bernheze als gemeente 25 jaar. Ter gelegenheid daarvan – in samenwerking met gemeente en enkele beeldend kunstenaars – een expositie georganiseerd in de repetitieruimte van fanfare Aurora. Er was ruimte voor de workshop ‘maak het schilderij af’, een bar en in de expositieruimte het optreden van diverse muzikanten. De opening werd gedaan door burgemeester van Bernheze M. Moorman.

Vorstenbosch

In Vorstenbosch wederom de Kloosterkapel voor een bijzondere expositie. Een samenwerking van zes beeldend kunstenaars met elk een eigen stijl en een eigen visie op kunst. De samenwerking was voor herhaling vatbaar, na de COVID tijd.

LEAVE A COMMENT